Ordning och reda 

med AllCall

  Testa gratis

AllCall WaiterCall

Nu kan er servering bli lika het som maten!

Servera varm och fräsch mat med ett personsökarsystem som fungerar från kök till serveringspersonal.

Personsökarsystem för serveringspersonal

Ingen mer väntande på servitören. Via WaiterCall kan kocken anropa serveringspersonalen så snart maten är redo att serveras. Med sändaren bekvämt placerad i köket trycker kocken bara på knappen så skickas ett tyst ”meddelande” till berörd servitörs personsökare. Personsökaren vibrerar omedelbart, vilket signalerar att ordern är redo att hämtas. Man slipper onödiga turer till och från köket, vilket ger servitören mer tid på golvet för att skapa värdefull merförsäljning.

Utmärkt middagsupplevelse

Med WaiterCall slipper ni plingande klockor eller rop från köket, vilket ger en bättre atmosfär i restaurangen, vilket i sin tur kan leda till nöjda och återkommande gäster. Servitörerna behöver bara gå ut köket när de har ärende dit, vilket ger dem möjlighet att tillbringa mer tid med gästerna för att ge god service. När maten är färdig att serveras den varm och fräsch till borden, vilket minskar klagomålen på kvaliteten och minskar matavfallet.

Specialfunktioner för personalkommunikation

Personsökaren anropar servitören automatiskt upp till tre gånger när maten är klar för hämtning. Om det tredje anropet förblir obesvarat anropas restaurangchefen. Via en funktion som anropar ”alla personsökare” kan chefen snabbt skicka ett meddelande till hela gruppen, till exempel om ”skiftmöte” eller att en rätt inte längre finns att beställa. Via en chefsknapp kallas chefen till köket för att ge ytterligare hjälp när det behövs.

Hållbar och tillförlitlig

Personsökarna är avsedda för användning varje dag. De är tillverkade enligt hög standard och är hållbara, robusta och tillförlitliga. Sändaren är värmebeständig och kan monteras på värmeplattor. Ett unikt system-ID hindrar angränsande personsökarsystem att störa er kommunikation och säkerställer att meddelandet skickas till rätt person vid rätt tidpunkt.

Passar alla budgetar

Det har ingen betydelse om er restaurang är stor eller liten – WaiterCall finns med en mängd olika sändar- och personsökaralternativ för att passa just er budget och verksamhet.

Flexibel integrering

WaiterCall kan integreras med andra personsökarlösningar från AllCall för ännu större effektivitet.

Testa produkten gratis

Testa pucksystemet i en vecka utan kostnad och få reda på alla fördelar. För mer information vänligen kontakta oss.

  Testa gratis

Material att ladda ner

  Waiter-Call-Brochure-A3.pdf

WaiterCall Sändare

WaiterCall Personsökare

Intresseanmälan

Kontakta oss