Pucksystem hos AllCall

Specialister på trådlös service-kommunikation

  Testa gratis   Se vår film

AllCall VoCoVo In-Store kommunikationssystem

AllCall VoCoVo In-Store kommunikationssystem

Ett enklare sätt att kommunicera

Kommunikationssystemet i butiken som skapar högre effektivitet och ökad produktivitet, ökar försäljningen och erbjuder en oslagbar kundupplevelse! Tryck på en knapp, tala så kan hela teamet lyssna på, prata och hjälpa!

VoCoVo är en teamkommunikationslösning som gör det möjligt för team medlemmar och kollegor att kommunicera tydligare och enklare för att lösa kund- och medarbetares frågor omedelbart. Systemet använder effektiva, lätta men ändå robusta headset och tar teamkommunikation till nästa nivå.

AllCall VoCoVo In-Store kommunikationssystem

Med VoCoVo headsets som är ansluten till VoCoVo kommunikationsenheter där du kan koppla upp serviceknappar (KeyPads) anpassade till kunder som i sin tur kan kommunicera med personalen erbjuder VoCoVo en helhetslösning till ditt varuhus. Med täckning i varje hörn på arbetsplatsen. Teammedlemmar på olika våningar, i olika byggnader och till och med kollegor som hjälper kunder utanför byggnaden kan kommunicera som om de var i samma rum med VoCoVo trådlösa headset för detaljhandelskommunikation.

Nedan hittar ni videon på hur VoCoVo fungerar.

Testa AllCalls Pucksystem gratis

Testa pucksystemet i en vecka utan kostnad och få reda på alla fördelar. För mer information vänligen kontakta oss.

  Testa gratis