Pucksystem hos AllCall

Specialister på trådlös service-kommunikation

  Testa gratis   Se vår film

AllCall Solt Wireless Call System

AllCall Solt Wireless Call System

Bara fantasin sätter gränser för vad våra produkter och system kan prestera åt er.

Solt, AllCall ”Wireless Call System” är ett välbeprövat system för restauranger, hotell, vård och skola. Värdet finns även inom produktion, industri och lager. WCS används med stora förtjänster i all verksamhet där människor behöver komma i kontakt med varandra på ett enkelt och tillförlitligt sätt. WCS lättar bördan för servicepersonalen och skapar en höjd servicenivå med nöjdare kunder. WCS är så användarvänligt och väl genomtänkt att en enkel utbildning om fem minuter räcker för att man ska vara igång med det nyinstallerade WCS-systemet. Hela installationen är trådlös och installeras normalt på endast 5-10 minuter.

Placera de trådlösa tryckknapparna var ni vill och hur många ni vill. Ni väljer själva vem eller vilka som skall ta emot denna signal. Mottagaren ser då på sin display vad som önskas och var.

”Wireless Calling System” är en produkt som många känner till och använder. De restauranger som valt att använda WCS har i genomsnitt ökat sin omsättning och vinst med 25-30% och radikalt minskat sin personalomsättning.

Produkten används flitigt av tusentals servicecenter där kunder, gäster och personal behöver komma i kontakt med varandra.

Solt Wireless Call

AllCall Wireless Call tryckknapp AllCall Wireless Call klocka AllCall Wireless Call klocka AllCall Wireless Call klocka

Intresseanmälan

Kontakta oss

Testa AllCalls Pucksystem gratis

Testa pucksystemet i en vecka utan kostnad och få reda på alla fördelar. För mer information vänligen kontakta oss.

  Testa gratis