Ordning och reda 

med AllCall

  Testa gratis

AllCall Pucksystem® Budget

AllCalls Budget Pucksystem® är utvecklad för er som är ute efter ett system med lägre krav. Lysdioderna syns bra i solen och ljudet är högt och tydligt. Sändaren kan nå en puck på ca 150 meter och pucksystemet är enkelt att installera då ni endast behöver sätta in kontakten i väggen. Ni delar enkelt ut en puck till varje gäst som gör en beställning. När maten är klar så uppmärksammas gästen med tydliga ljudsignaler, LED-ljus och vibrato genom sin beställningspuck.

Gästerna kan i lugn och ro sätta sig vid sitt bord och vänta på att maten blir klar. Maten blir serverad varm och fräsch så att era gäster får en bra upplevelse. Detta skapar effektivitet och arbetsglädje vid kassan, matutlämningen och i köket.

Frihet från långa köer gör att er restaurang ser mer välkomnande ut, även för nyanlända gäster. Ni kan alltid lita på att signalen når fram till beställningspucken varje gång ni kallar på en gäst.

Detta får era gäster att känna sig mer välkomna och mer lyxigt uppassade.

Systemet är mycket användarvänligt. Våra erfarenheter har visat att systemet ger en ökad lönsamhet/omsättning och är mycket tidsbesparande.

Testa produkten gratis

Testa pucksystemet i en vecka utan kostnad och få reda på alla fördelar. För mer information vänligen kontakta oss.

  Testa gratis

Budget Pucksystem

  • Installation: Plug & Play

Intresseanmälan

Kontakta oss