AllCall Pucksystem® Premium

starcall-premium-puckar

AllCall Premium Pucksystem®

AllCall Pucksystem® med Premium puckar är för er som söker något mer exklusivt. Pucken sticker ut med sin fina design. Vill ni snygga till det ännu mer så går det även att ha egen logotyp på puckarna. Enormt smidigt och flexibelt system i kombination med högsta tänkbara driftsäkerhet och kvalité. Detta får era gäster att känna sig mer välkomna och mer lyxigt uppassade.

AllCall har i fokus att leverera det bästa systemet för er som användare. Smidigt och flexibelt system i kombination av högsta tänkbara driftsäkerhet och kvalitet. StarCall är enkel att använda och torkas lätt av då hela panelen är slät i ett stycke, vilket också gör att smuts mellan knapparna inte har möjlighet att tränga in. Med detta system kan ni dessutom kalla på flera puckar samtidigt. Att sköta systemet är lika enkelt som att åka hiss. Ni delar enkelt ut en personsökare till varje gäst som gör en beställning.

Kontakta oss för mer information om priser och vad som passar er Restaurang bäst

ALLCALL ORIGINAL PUCKSYSTEM®

Plug & Play!

Kom igång snabbt och enkelt med plug & play.
Create technological advance
Local environment improvement
Database construction security
Management engineering system

Användarmanualer

Manual för installation & användning

AllCall skickar alltid ut skräddasydda system som är redo för användning utan någon typ av installation. Filen Användarmanual hittar du information om hur du kan ändra olika inställningar på puckens beteende vid påkallning av puck. Filen Plug & Play hittar ni information om hur ni kopplar upp systemet.

Pager Allcall Premium Vinröda

Premium Pucken!

Designpuck med eget motiv
Vattentålig!

Frågor & svar

Vanliga frågor

Varför köpa/hyra pucksystem premium?
När det är design ni är ute efter, så har vi tagit fram AllCall Premium Pucksystem.
Vad är skillnaden mellan Original och Premium Pucksystem?
Original systemet är med avsedd för tuffare miljöer och har en starkare skal än Premium puckarna. På premium pucken har man satsat mer på design.