Om AllCall

Specialister på trådlös servicekommunikation

Ordning och reda med AllCall Pucksystem

30 års erfarenhet tillsammans med våra leverantörer.

Tillsammans med våra världsledande leverantörer har vi över 30 års erfarenhet på kommunikationsmarknaden. AllCall har sedan 2007 levererat i Sverige och har över 1800 kunder.

Varför just AllCall?
Tillsammans med våra leverantörer har vi över 30 års erfarenhet av trådlös servicekommunikation, och i kombination med vår exklusiva kundservice är vi din pålitliga partner för trådlösa kommunikationslösningar. Idén är att ni hos AllCall idag och framöver skall hitta de bästa trådlösa servicesystemen som marknaden har att erbjuda.
Vem vänder sig AllCall till?
Vi vänder oss till er som ställer höga krav på kvalité, driftsäkerhet, räckvidd och design. Alla våra system testas innan leverans och skräddarsys efter era unika behov. Ni kan därför lita på att vi levererar högklassiga system varje gång.
Hur fungerar AllCall Pucksystem?
Ni delar enkelt ut en snyggt designad puck till varje gäst som gör en beställning. När maten är klar så uppmärksammas gästen med tydliga ljudsignaler, LED-ljus och vibrato genom sin puck. Gästerna kan i lugn och ro sätta sig vid sitt bord och vänta på att maten blir klar.

Trådlös kommunikation, inom flera branscher.

+ 39885
Puckar ute på marknaden
+ 1200
Nöjda kunder
45
Samarbetspartners
1
Ledande inom pucksystem