Transport

AllCall PuckSystem® – Transport

Lösningar inom transportbranschen

Transportsystem inom industrisektorn

 

Kommunikationslösningar & transportsystem

AllCall erbjuder även lösningar inom industrisektorn, inklusive tillverkare, logistik, lager, distribution och hamn- och godshantering. Kommunikation mellan personal och kunder kan vara komplicerat ibland och behöver stora ändringar i vissa fall för att skapa en säker och trygg arbetsplats. Med AllCall Transportsystem behöver ni inte ersätta eller ändra större rutiner i er verksamhet då våra system är redo för användning i dem flesta arbetsmiljöerna.

Kommunikation är nyckeln

AllCall hjälper industri- och säkerhetsindustrin att hålla kommunikationsstandarderna höga på många olika sätt med vårt transportsystem. Till exempel när lastbilar anländer för att gå ombord på en färja vid en hamn, innan de kan gå ombord kan de behöva vänta tills en viss tidpunkt. Eller om dem ska lasta på eller lasta av vid en kaj. Lastbilschaufförer kan få med sig en personsökare som kan indikera vilken port dem skall till, alltså ett smidigt transportsystem. Eller bara med en signal som ber dem komma till receptionen. När det är lastbilens tur att gå ombord på färjan kommer förarens personsökare att vibrera, blinka eller avge en tonvarning för att signalera till föraren att de är nästa i kön. Denna form av köbyte hjälper till att hålla storskaliga produktionsköer organiserade och effektiviserade. AllCall har det smidiga och effektiva transportsystem som kan anpassas efter era behov.

Transportsystem med numeriska eller Alpha-numeriska meddelanden

Vi erbjuder olika typer av kommunikationslösningar för transportsystem. Utöver, ljud, vibrator samt blinkande ljussignaler finns det även personsökare som kan visa siffer- eller textmeddelanden.

Räckvidd på transportsystem

Med våra så kallade repeaters kan vi förlänga signalerna upp till 5 km.

Testa transportsystem gratis

Hos oss kan ni testa ett transportsystem gratis utan några som helst efterkrav. Kontakta oss för mer information. Letar du efter pucksystem för restaurangverksamhet så erbjuder vi det också!

AllCall Vellux Serviceknappar / Andon-knappar

Vi underlättar servicen för personal på restauranger, casinon, industrier, hotell, butikslokaler mm. Vellux består av snygga knappdosor placerade på t.ex. bord eller pelare, respektive mottagare i form av armband eller bältesclips som servicepersonalen bär på sig...

AllCall Transportsystem

Med en personsökare och en sändare kan ni enkelt kommunicera med lastbilschaufförerna om när det är deras tur att lasta av/på. Med detta system skickar ni ut tydliga siffermeddelanden...