AllCall Original Pucksystem®

AllCall Pucksystem® Original

AllCall Pucksystem® Original

AllCalls Original Pucksystem® egentillverkade sändare StarCall kompromissar inte med något. Vi har lyssnat på behoven från våra hundratals kunder, stora som små i alla typer av branscher. Vi har även testat och utvärderat världsledande system under flera år.

AllCall har i fokus att leverera det bästa systemet för er som användare. Smidigt och flexibelt system i kombination av högsta tänkbara driftsäkerhet och kvalitet. StarCall är enkel att använda och torkas lätt av då hela panelen är slät i ett stycke, vilket också gör att smuts mellan knapparna inte har möjlighet att tränga in. Med detta system kan ni dessutom kalla på flera puckar samtidigt. Att sköta systemet är lika enkelt som att åka hiss. Ni delar enkelt ut en personsökare till varje gäst som gör en beställning.

Kontakta oss för mer information om priser och vad som passar er Restaurang bäst

När maten är klar så uppmärksammas gästen med tydliga ljudsignaler, LED-ljus och vibrato genom sin beställningspuck. Gästerna kan i lugn och ro sätta sig vid sitt bord och vänta på att maten blir klar. Maten blir serverad varm och fräsch så att era gäster får en bra upplevelse.

Detta skapar effektivitet och arbetsglädje vid kassan, matutlämningen och i köket. Frihet från långa köer gör att er restaurang ser mer välkomnande ut, även för nyanlända gäster. Ni kan alltid lita på att signalen når fram till beställningspucken varje gång ni kallar på en gäst. Detta får era gäster att känna sig mer välkomna och mer lyxigt uppassade. Systemet säljs med stor framgång i hela USA. Detta tack vare den höga kvalitén, en fantastisk räckvidd och sin snygga design. Systemet är mycket användarvänligt och pålitligt. Våra erfarenheter har visat att systemet ger en ökad lönsamhet/omsättning och är mycket tidsbesparande.

Fördelar med AllCall Pucksystem direkt:

Ökad vinst
Gästerna är fria att utnyttja övriga faciliteter på restaurangen, vilket minskar trängseln vid disken.
Små och smidiga
Eftersom puckarna kan staplas på varandra upptar de minimalt utrymme. Perfekt för ställen med begränsat utrymme.
Färre klagomål
När gästerna får friheten att vänta där de vill, blir de mindre otåliga och kan koppla av.
Minskad ljudnivå
Inget behov att hela tiden ropa ut meddelanden eftersom personsökaren meddelar gästerna med vibration, blinkning eller pip.
Avkastning på investerat kapital
Genom att minska kostnaderna och öka kundtillfredsställelsen och försäljningen kan systemet betala sig inom den första driftmånaden. kan optimeras eftersom personalen kan betjäna fler gäster effektivare utan extrapersonal.
Slipper vänta
Man behöver inte vänta för att få hjälp, för att beställa eller för att få en sittplats. Gästerna kan koppla av och veta att deras plats är ”säker i kön”.
ALLCALL ORIGINAL PUCKSYSTEM®

Plug & Play!

Kom igång snabbt och enkelt med plug & play.

Användarmanualer

Manual för installation & användning

AllCall skickar alltid ut skräddarsydda system som är redo för användning, utan någon typ av installation förutom att koppla upp systemet. Här till höger hittar du tre olika .pdf-filer som besvarar de flesta frågor när det kommer till vårt Original Pucksystem®: hur du installerar, hur du använder samt hur du monterar systemet.

original-singelpuck

Testa systemet Gratis!

100 % Nöjd Kund Garanti!
1 vecka Gratis!
Inga efterkrav!
Funktionsgaranti!

Frågor & svar

Vanliga frågor

Vad är priset på våra pucksystem?
Priserna kan variera beroende på antal puckar eller sändare er verksamhet behöver. Kontakta oss för mer information.
Vilka fördelar finns det med hyra?
Du kan uppgradera eller byta hyresobjekten under avtalsperioden. Balansräkningen belastas inte. Därmed påverkas inte företagets långsiktiga betalningsförmåga negativt och hyreskostnaden för utrustningen är 100 procent avdragsgill. När du hyr har du som regel inga startkostnader (ingen insats eller förskottsbetalning). När hyrestiden är över lämnar du tillbaka utrustningen, förlänger hyresperioden eller hittar en köpare av utrustningen.
Hur är leveranstiden?
Vi har alltid ett välfyllt lager för att garantera snabba leveranser.
Hur funkar det med helgsupport?
AllCall har helgjour som alltid kan svara på supportärenden via telefon.
Vad händer efter hyrestidens slut?
När hyresperioden löper ut har kunden möjlighet att köpa loss systemet eller förlänga avtalet med 1 år i taget med samma förutsättningar gällande funktionsgarantierna.
Hur många pucksystem kan jag ha på min restaurang?
Ni kan använda Pucksystem på flera områden i restaurangen, dvs har ni flera kassor så kan ni fördela systemet och samköra pucksystemet. Ni kan även skapa flera påkallningsstationer om ni så önskar.