AllCall Solt Wireless Call Systems

allcall-pucksystem-solt-tryckknapp-banner

AllCall Solt Wireless Call System

Solt, AllCall ”Wireless Call System” är ett välbeprövat system för restauranger, hotell, vård och skola. Värdet finns även inom produktion, industri och lager. WCS används med stora förtjänster i all verksamhet där människor behöver komma i kontakt med varandra på ett enkelt och tillförlitligt sätt. WCS lättar bördan för servicepersonalen och skapar en höjd servicenivå med nöjdare kunder. WCS är så användarvänligt och väl genomtänkt att en enkel utbildning om fem minuter räcker för att man ska vara igång med det nyinstallerade WCS-systemet. Hela installationen är trådlös och installeras normalt på endast 5-10 minuter.

Kontakta oss för mer information om priser och vad som passar er Restaurang bäst

Placera de trådlösa tryckknapparna var ni vill och hur många ni vill. Ni väljer själva vem eller vilka som skall ta emot denna signal. Mottagaren ser då på sin display vad som önskas och var.

”Wireless Calling System” är en produkt som många känner till och använder. De restauranger som valt att använda WCS har i genomsnitt ökat sin omsättning och vinst med 25-30% och radikalt minskat sin personalomsättning.

Produkten används flitigt av tusentals servicecenter där kunder, gäster och personal behöver komma i kontakt med varandra.

Fördelar med AllCall Pucksystem direkt:

Ökad vinst
Gästerna är fria att utnyttja övriga faciliteter på restaurangen, vilket minskar trängseln vid disken.
Små och smidiga
Eftersom puckarna kan staplas på varandra upptar de minimalt utrymme. Perfekt för ställen med begränsat utrymme.
Färre klagomål
När gästerna får friheten att vänta där de vill, blir de mindre otåliga och kan koppla av.
Minskad ljudnivå
Inget behov att hela tiden ropa ut meddelanden eftersom personsökaren meddelar gästerna med vibration, blinkning eller pip.
Avkastning på investerat kapital
Genom att minska kostnaderna och öka kundtillfredsställelsen och försäljningen kan systemet betala sig inom den första driftmånaden. kan optimeras eftersom personalen kan betjäna fler gäster effektivare utan extrapersonal.
Slipper vänta
Man behöver inte vänta för att få hjälp, för att beställa eller för att få en sittplats. Gästerna kan koppla av och veta att deras plats är ”säker i kön”.
allcall-pucksystem-solt-beskrivning-2
allcall-pucksystem-solt-beskrivning-1