Lånebekräftelse

Lånebekräftelse

Tack för att ni valt att testa en av våra produkter!

Detta är ett automatiskt svar som bekräftar mottagandet av din förfrågan. En av våra säljare kommer att kontakta dig så snart som möjligt. Ni kan alltid nå oss på 08-612 81 81. 

Viktig information gällande testperioden, vänligen läs igenom dessa villkor noggrant. 

Allmänna villkor för utlåning

Utlåning av dessa produkter sker från att leverans mottagits av kund och en vecka framåt. I det fall en längre prövotid är nödvändigt sker en skriftlig överenskommelse via mail till info@allcall.se. Därefter bestämmer vi tillsammans om hur betalning skall ske. Ansvaret ligger hos er som kund att kontakta AllCall via mail vid lånetidens slut.

Produkter för utlåning, skall mottagaren på egen bekostnad ombesörja återleverans till AllCall. I det fall återleverans är aktuell ansvarar avsändaren för att paketet kan spåras med ett spårningsnummer, som skickas till info@allcall.se efter sändning.

Sker återleverans ej inom den angivna tidsfristen, är AllCall International AB berättigat att fakturera produkterna enligt gällande prislista hos AllCall. Återsända produkter skall vara i befintlig skick, om ej är mottagaren skyldig att ersätta AllCall enligt gällande prislista. 

Vid utlåning görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas.

Med vänliga hälsningar,

AllCall International AB 
Storgatan 11, 171 63 Solna
www.allcall.se