AllCall VoCoVo Röstkommunikation

allcall-rostkommunikation1-1000px

AllCall VoCoVo In-Store kommunikationssystem

Kommunikationssystemet i butiken som skapar högre effektivitet och ökad produktivitet, ökar försäljningen och erbjuder en oslagbar kundupplevelse! Tryck på en knapp, tala så kan hela teamet lyssna på, prata och hjälpa!

VoCoVo är en teamkommunikationslösning som gör det möjligt för team medlemmar och kollegor att kommunicera tydligare och enklare för att lösa kund- och medarbetares frågor omedelbart. Systemet använder effektiva, lätta men ändå robusta headset och tar teamkommunikation till nästa nivå.

Kontakta oss för mer information om priser och vad som passar er verksamhet bäst

Med VoCoVo headsets som är ansluten till VoCoVo kommunikationsenheter där du kan koppla upp serviceknappar (KeyPads) anpassade till kunder som i sin tur kan kommunicera med personalen erbjuder VoCoVo en helhetslösning till ditt varuhus. Med täckning i varje hörn på arbetsplatsen. Teammedlemmar på olika våningar, i olika byggnader och till och med kollegor som hjälper kunder utanför byggnaden kan kommunicera som om de var i samma rum med VoCoVo trådlösa headset för detaljhandelskommunikation.